laurence 07.09.2015 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Od pewnego czasu mam pewną zagwózdkę z która nie jestem sobie sam poradzić. Co gorsza, pytam o opinie fachowców oraz innych "fachowców" i każdy mówi inaczej. Rozchodzi się o wełnę mineralną na poddasze. Mam możliwość kupić wełnę mineralną firmy Knauf o lambdzie .0033 za niewielkie pieniądze( 48zł za rolkę - w rolce 3,48m2) jest jednak jeden haczyk. Wełna ta stoi przed marketem już ponad 2 lata. Dokładnie ją oglądałem i widać że niektóre rolki są mokre. Powiedzmy jednak, że powybierałbym te suchsze i tu moje pytanie. Czy myślicie że warto się w to pakować? Czy taka wełna narażona na całoroczne warunki atmosferyczne jest jeszcze warta kupna?Co z jej parametrami? Pisałem do Knaufa w tej sprawie ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Może tu się uda. Na podjęcie decyzji mam czas do 15 września. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/203831-c%C3%B3%C5%BC-pocz%C4%85%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts