Kamila. 10.05.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Też marzy mi się Kenwood titanium chef. Muszę poważnie pogadać w tym roku ze Świętym Mikołajem Marzenka.o czy jesteś zadowolona z tarcz do cięcia i tarcia? To na nich zależy mi najbardziej Jak ten robot radzi sobie np. z tarciem ziemniaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clovi 12.05.2017 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2017 Ja też o nim marzę, ale cena powala z nóg. Z drugiej strony jakby kupować osobno mikser, sokowirówkę, maszynkę do mięsa, młynki, malakser to chyba wyjdzie podobna kwota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaromi 06.06.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 (edytowane) Zgadza się, Thermomix jest dobry, ale cena już nie za bardzo. Ostatnio pojawił się sprzęt [moderowano]. Trochę tańszy, ale nie znam jeszcze opinii. Edytowane 6 Czerwca 2017 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 18.09.2017 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Pogadałam ze Świętym Mikołajem i sprawa została załatwiona pozytywnie O plusach i minusach wypowiem się po 24 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madalen.a 09.10.2017 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2017 oczywiście, że warto! pod warunkiem, że lubisz piec. W dobrej cenie będą na świątecznych wyprzedażach, najlepiej znaleźć konkretny model który nas interesuje i sprawdzić ceny w różnych miejscach. ja jeszcze nie miałam skończonej kuchni a kupiłam robota kuchennego zawsze o nim marzyłam, a jak już jestem na swoim to było must have! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allie92 16.10.2017 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Mam robota z Zelmera, jest to naprawdę spore udogodnienie, nie wyobrażam sobie teraz gotowania bez niego i jestem pewna, że jak kiedyś coś się z nim stanie od razu pobiegnę do sklepu po drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 10.05.2019 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2019 Co sądzicie o robotach kuchennych MPM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alggator 15.05.2019 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Moja kobieta uwielbia gotować, piec, mamy KitchenAida. Sprzęcik już ponad 6 lat u nas, używany prawie codziennie, ciasto na pizzę rewelka, wszelkie masy, ciasta robi idealnie. Minus cena i bardzo drogie akcesoria, plus mocny, niezawodny, fajny design. Czy kupilibyśmy znów? Nie wiem, chyba bym się rozejrzał za czymś tańszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WojtekWroc 18.06.2019 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Ja kupilem zonie jakiegos za 400 zloty z allegro i malo co korzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roberto112 05.07.2019 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Myślę że za 400 złotych spokojnie coś znajdziesz,A poza tym nic ci nie zagwarantuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woan 05.07.2019 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Thermomix bije na głową wszystkie sprzęty . Mieliśmy prawie każdy z wypustów . Obecnie wypuścili tm6 , który robi różne cuda w kuchni. Cena jest jaka jest,ale jak mawiają ,, że lepiej jest dać kucharzowi jak lekarzowi"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek_6 08.07.2019 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Jak się z robota będzie korzystać to pewnie warto zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts