nocapukaktos 08.09.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam,właśnie otrzymałem projekt przyłącza wodociągowego do mającego powstać domu (wymagany ze względu na przejście pod drogą) Projektant wrysował wejście do mającego powstać budynku nie w tym miejscu w którym bym chciał. Czy mogę wprowadzić wodę do budynku w innym miejscu? Słyszałem, że obecnie nie jest wymagany projekt przyłączy w obrębie działki. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 08.09.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wg mojego kier bud wystarczy jego wpis do dziennikaPrzesuwalismy:- kanalize (3m przesuniete wejscie w stosunku do projektu: raz bylo to bez sensu, dwaw projektant narysowal nitke kanalizy dokladnie pod istniejaca skrzynka Energii - wolelismy przesuniac niz sie bawic)- prad (zgodnie z projektem wejscie i rozdzielnia mialy byc w wiatrolapie, ja przesunalem do garazu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwa 09.09.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Po pierwsze, dlaczego projektant nie uzgadniał z panem miejsca wprowadzenia przyłącza do budynku?Można zmienić trasę przyłącza na terenie działki, ale musi to zrobic projektant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts