basta07 08.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam ForumowiczowJest to moj pierwszy raz na tym forum wiec prosze o wyrozumialosc.Przymierzam sie do budowy ganku zabudowanego u mojej Mamy poczatkowo myslelismy o ganku murowanym ale stwierdzilem ze chyba bedzie lepiej dostawic ganek z drewna. Ganek nie bedzie duzy ok 2m x 2,5m wysokosc ok 3,5. Moj pomysl na budowe jest taki. Chcialbym wykopac fundament/lawe i na tym postawic szkielet drewniany obic to plytami osb i z zewnatrz docieplic styropianem a od srodka wlozyc jakas izolacje i zabudowac plytami gipsowymi. No i wiadomo jakis dach ale na to jeszcze za bardzo nie mam pomyslu. Moje pytanie na co warto zwrocic uwage przy takiej budowie, jakiego drewna uzyc na szkielet i czy plyty osb beda odpowiednie(chcialbym ich uzyc poniewaz mam 10sz na zbyciu). Bede wdzieczny za wszystkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts