Gelas 07.07.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Szukając odpowiedniego projektu, poprzez malinki , henryki itp trafiłem na ten http://www.polskiedomy.pl/index2.php?kodg=PD0056&clos1=1&Liczba_pieter=-1&Elementy_dodatkowe=tak&dodatkowy=-1&pow_uzytkowa=3&Min_szerok_dzialki=11 Może ktoś coś o nim mi opowie, jakieś doświadczenia związane z budową, cokolwiek co może pomóc w wyborze. Dodam iż szukam taniego, funkcjonalnego domu. Pozdrawiam wszystkich formumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 07.07.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Mówiąc szczerze nie bardzo mi sie podoba ten dom. Moim zdaniem ładniejszy (fakt, że mniejszy) i pewnie tańszy jest dom na 102 z kolekcji muratora w wersji z garazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.07.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Gelas Mam nadzieję, że masz wjazd od południa. Bo tak to wygląda. Saloon fajny w lecie bo od północy, a co w pozostałe pory roku (sztuczne światło). Pokoje dzieci jak wyżej. Wystarczy ze wzrok przy TV i monitorach tracić będą. Brak dodatkowej toalety. Jak na 4 osobową rodzinę jedno lustro i umywalka to trochę mało (o muszelce nie wspomnę). Ale można ją wykroić łącząc pawlacz z 0.2 i kawałek 0.3. Ktoś zapomniał dorysować kominków wentylacyjnych z łazienki na dachu. Po co te drzwi w końcu garażu (do wietrzenia)? No i ten wysoki sufit w saloonie, za ile bedziecie ogrzewać to pomieszczenie? Sorki, że tak ostro, ale jak się nie trzymasz kurczowo to szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 10.07.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Beznadziejny pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts