Redakcja 09.09.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Wiadomość dla "starych" Forumowiczów: Tomek1950 będzie na Spotkaniu Forum 26 września! Ponawiamy zaproszenie - bądźmy razem. Tomek i Majka opowiedzą o swoich doświadczeniach w Klubie dyskusyjny na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.09.2015 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Bywają w życiu takie chwile, kiedy wzruszenie ściska gardło tak, że z trudem udaje się wydobyć z siebie słowo. Taka chwila była wczoraj, kiedy poczułam na plecach mocny, ale też niezwykle serdeczny uścisk naszego Tomka Komtura. Nawet teraz, gdy o tym piszę, znów coś za gardło ściska. TOMKU, MAJKO, dziękuję za to że byliście, za to że znów można było zobaczyć w Waszych oczach radość, posłuchać Waszego głosu, tak po prostu z Wami pobyć. Jesteście niezwykłymi Ludźmi, od których należy uczyć się życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.09.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Nie mogłam wczoraj spać po tym spotkaniu. Tyle po nas zostaje, co w ludzkiej pamięci.Bardzo dziękuję za to spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.09.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 I ja z zachwytem wpatrywałam się w tych dwoje cudownych ludzi, chłonąc każde ich słowo. Bardzo budujące spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.09.2015 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Czułam to samo. Śmiejące się oczy Tomka , ciepło i spokój Majki zapamiętam na długo. Jesteście wspaniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.09.2015 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Ciekawe czy będą 3 papierosy na dobę ?? Liczę na to,że będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.09.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Tyle uśmiechu i radości wnieśliście w to spotkanie ......Majka i Tomek było bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 28.09.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Spotkanie z Wami było niezwykłe. Dziękuję za energię, która z Was emanuje i każe z optymizmem patrzeć w przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Gęba sama się uśmiecha na te zdjęcia i na Wasze wpisy! Kochani, czy już może coś rozmawialiście na temat aukcji dla Tomka? Od jakiegoś czasu zaglądam czy jest jakaś informacja i nic nowego nie ma. A przydał by się jakiś, chociaż w przybliżeniu termin, co by się człowiek rzeczowo do tego mogł przygotować. Będę wdzięczna za informację. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.10.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Żelka, Redakcja zapowiedziała aukcję dla Tomka, tak więc możesz kochana fanty szykować. Moje nalewki też mocy nabierają. Tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.10.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Noo, ja na miotłę się szykuję, pozazdrościłam TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2015 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Żelka, Redakcja zapowiedziała aukcję dla Tomka, tak więc możesz kochana fanty szykować. Moje nalewki też mocy nabierają. Tak się cieszę Jakoś czułam, że tak będzie, inaczej być nie mogło, bo to forum ma serce i ma moc. Fanty już w trakcie roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts