ronuch 09.09.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Witam! Mam problem ze zbrojeniem dodatkowym w płycie stropu. Chodzi mi o płytę p17 szczegół "B" . Są to pręty "konie" i pręty rozdzielcze ale nie zabardzo rozumiem jak to powiazać a mój konstruktor jest na urlopie. Zdjęcie pierwsze - płyta i zaznaczone dodatkowe zbrojenie drugie - wygląd konia trzecie - opis dodatkowego zbrojenia czwarte - wygląd samego zbrojenia płyty bez dodatkowego zbrojenia Mógłby mi ktos narysować jak to ułożyc ? pozdrawiam Edytowane 9 Września 2015 przez ronuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 11.09.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Wszystko masz na rys, pierwszy górny obrazek większy z zaznaczonym eliptycznie szczegółem "B" odnosi się do następnego obrazka pierwszego z lewej, pokazany jest kształt tych prętów. Masz ułożyć takie "sitko" jak na rys 5 prętów i prostopadle 5 takich samych w drugą stronępłożenie środka tego "sitka" jest zaznaczone wymiarami 188cm od jednego i 188 cm od drugiego.Spód tego sitka gdzie pisze 32 .. na rys pręta ma być położony na deskowaniu. oczywiście z odpowiednim otuleniem np 2,5 cm od deskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronuch 11.09.2015 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 tak myślałem. A możesz się odnieść do prętów fi 6, gdzie upchnac ich 16 szt i ta długość 200cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 11.09.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 tak myślałem. A możesz się odnieść do prętów fi 6, gdzie upchnac ich 16 szt i ta długość 200cm? To masz narysowane na tym 2 rysunku gdzie jest pokazane zbrojenie B tam masz te pręty w rogach fi 6mm, masz 4x2 w każdym przebiciu (na krzyż) stąd 16 prętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronuch 27.09.2015 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Dziękuję bardzo za pomoc. Strop już zalany teraz zbieramy na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts