Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koszt wykończenia mieszkania

sloik015

Recommended Posts

Witam.

Planuję kupić trzypokojowe mieszkanie w stanie do remontu. Metraż: 69m2. Interesuje mnie koszt wyremontowania tego M. Mam na myśli standard jeden z najwyższych (marmur, kuchnia na zamówienie, z płyty MDF, luksusowe płytki). Po prostu najwyższa półka. Czy uda się zamknąć w kwocie 120 tysięcy złotych?

Dziękuję za odpowiedzi,

Pozdrawiam

"standard jeden z najwyższych ... kuchnia na zamówienie z płyty MDF" -> że co ? płyta MDF to standard najwyższy ???

I nie da się. CZemu ? Bo za samą lodówkę i lampę (linki niżej) zapłacisz prawie 120 000. A gdzie $$$ na resztę ?

I tak - głupia odpowiedź bo głupie pytanie. Dla jednego standard najwyższy to podane przeze mnie sprzęty, dla drugiego meble z Ikea.

http://www.ceneo.pl/23867934#mh=p6t8EixL24000hGe4JzsWMWE3ji5dnz0F8CEkyhOQpTqyR1-UEP6Y9jyyOIcJz6gGnJ4H1qQozlsBw0SHd7CWFQmuhbcI-9VaC5wiJIMs23m97hrVSmuLgm-ujux5bH6PVrGiy44PeU1Q_7_Mv-g4T73vOnbiTpqlAzxDGIGKvoeCsSrVZ0dqEdlHjFwXKKkiHg2

http://www.ceneo.pl/23593544#mh=y5Y7OJgo39000ecl36h-zeuH7tcMGBDUETSEkyhOQpTqyENJ9m1nun4k7HZ0TYj8Z-pTK8m9xF4BBMGQ-ntnFd7uRQKzM9EAHxLFazXZio9Yah9zmlV6xHkoTvJgqvRmVlofAgrKgkLv_hEukVg6jS_bT-s7Hdd2UwWKq0iNeHcjd2_uzhDUKq1J5yFyU6HEnbA2

Edit: ja dopiero policzylem zera w cenie tej lampy i stwierdzam, ze masz 6 RAZY za mało kasy by kupić JEDNA lampę ....

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
Nie da się jednoznacznie stwierdzić, w jakim koszcie się zamkniesz z wykończeniem. Przede wszystkim trudno oszacowac ceny zakupu mebli, bo kazdy ma inny gust. Jeśli szukasz dobrej ekipy do wykończenia mieszkania to dzwoń do SPAMER bo ja niedawno remontowałam mieszkanie i każdy następny remont mieszkania będę przeprowadzala tylko z nimi :) Edytowane przez Elfir