przestrzal 10.09.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Witam, to moj pierwszy post na forum, ale muratora czytalem jak pisalem licencjat Czy ktos z Panstwa wie gdzie kupie tanio filmy do okien firm madico, llumar, badz oracal/orafol? Ceny jakie mnie interesuja to 30zl za MB o szerokosci 122cm, 25zl za 91cm, 40zl za 152cm, 60zl za 183cm. To sa gorne granice. Tylko nie polecajcie mi oficjalnych polskich dealerow niestety, ale ich ceny sa wywindowane i z kosmosu wziete Bardziej oplaca mi sie sprowadzic to wszystko z Ameryki, zaplacic clo, zaplacic za transport niz kupic u lichwiarzy Znalazlem pare sklepikow z przystepnymi cenami, ale szukam dalej. Jak nic z tego nie wyjdzie to bede sprowadzal z zagranicy i dam zarobic obcym, niestety takie sa prawa rynku. Moze u panstwa w okolicach sa jakies sklepy (allegro i olx przekopane, ceny z kosmosu ), gdzie mozna kupic filmy tych marek? Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 10.09.2015 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 sprowadzaj sam. Na 99% jest jeden przedstawiciel bądź hurtownik co ściąga i kasę trzepie. U kolejnego pośrednika będzie jeszcze drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.09.2015 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 U nas nie ma rynku na takie cuda. Jedyne co mi przychodzi do głowy to Eco In http://www.ecoin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts