IZA30 11.09.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 W skrócie: wiatrołap sporawy,szafa biała z jednym lustrem,ściany na jaśniutki szary,chcę kupić tą ławeczkę ze zdjęcia,ale jeszcze chciałabym położyć tapetę na ścianie ,na której będzie stała ta ławka.I nie wiem jaką?Czy iść w jakichś kolor,czy zostać w kolorystyce biało-szarej,żeby zachować klimat ...najbardziej podoba mi się postarzana szarawa cegła - (wzór przedstawia stary, lekko podniszczony mur z cegły , kolory - pastelowe, odcienie rozbielonych brązów i szarości...Żyrandol mam jak ze zdjęcia a ławeczka będzie dokładnie taka sama biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.09.2015 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ale jaki klimat chcesz utrzymać? Ławka jest shabby, lampa glamour... Dla mnie to za dużo: albo jeden, albo drugi styl. Do ławeczki pasuje cegła, ale lampa z tym się będzie gryzła bardzo. Czarno-białe tapety mogą się zgrac z lampą, ale z ławką już nie. Ostatnia tapeta nawiązuje do NYS - ani ławka, ani lampa pasować nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts