rickey 12.09.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Witam, jestem laikiem dlatego też proszę o pomoc w kwestii podłączenia oświetlenia pokoju. Chcę aby żyrandol mógł być włączany w dwóch miejscach (dwa włączniki). proszę o jakiś przejrzysty i czytelny schemat. Jak podpiąć kable tak żeby wszystko działało. Czy muszą być włączniki schodowe, czy na zwykłych da się to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MoHardcore 12.09.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Potrzebny łącznik schodowy. Schemat prosty...jak co to szukaj w internecie "schemat łącznik schodowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rickey 12.09.2015 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Dzięki za odpowiedź Znalazłem coś takiego Nowy obraz mapy bitowej.bmp Edytowane 12 Września 2015 przez rickey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts