Przemo1013 14.09.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Witam jestem w trakcie budowy a raczej już na wykończeniu domu "dom pod jarząbem 6 (G)"na dachu mam kasztanową dachówkę okna koloru złoty dąb i teraz pytanie:co mogę zrobić aby dom wyglądał nowocześnie kolor elewacji, może drewniane dodatki do elewacji? dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 15.09.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Okładziną elewacyjną mogą być płyty ROCKPANEL Woods dostępne w 5 dębowych i 4 hebanowych wykończeniach wraz z całą gamą 7 standardowych, naturalnie wyglądających i niepowtarzających się drewnianych wykończeń. Proponuję zapoznać się z asortymentem i obiektami referencyjnymi na stronie http://www.rockpanel.pl/producty/rockpanel+woods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 19.09.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Kasztanowa dachówka + okna złoty dąb = klasyka. Nie wiem czy cos sie da wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 01.10.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Projekt domu pod jastrzębiem ma bogatą formę. Sam wielospadowy dach jest jego niewątpliwą ozdobą. Sięgając po zasadę „mniej znaczy więcej” najlepiej byłoby ujednolicić elewację –zrobić ją taką jak zaproponował architekt, autor tego projektu, czyli białą (lub złamaną biel). To rozwiązanie jest nie tylko uniwersalne ale także eleganckie i ładne.Pozdrawiam serdecznie,E-rzecznik FFiL Śnieżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spchod 22.10.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 A myślałeś nad płytami z naturalnego kamienia ? Bardzo wytrzymałe, świetna kolorystyka i wzornictwo i bardzo dobre właściwości Idealnie będzie się komponować z drewnem, które też jest świetnym materiałem na elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts