cichowskitomasz 14.09.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 czy klkuletnią 6 lat zmywarkę jak przestaje działać wogóle się remontuje, czy odrazu szrot, raczej z tych tańszych:) dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.09.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 czy klkuletnią 6 lat zmywarkę jak przestaje działać wogóle się remontuje, czy odrazu szrot, raczej z tych tańszych:) dodam raczej szrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 14.09.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Przeważnie jest tak że przychodzi fachowiec i mówi że tego nie opłaca się naprawiać tylko bierze 50-100 zł za diagnozę.Chociaż czasami zdarzy się że opłaca się naprawiać ale to rzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.09.2015 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Jeszcze pytanie dlaczego przestała działać? Wyświetlił się jakiś kod? Ja swoją już kilka razy reanimowałem. Raz pękło mi ramię doprowadzające wodę do górnego "wiatraka" i zalewało spód zmywarki i się wyłączała. Raz rozszczelniło się dolne ramię "wiatraka", to je skleiłem. Kupiłem też jeden nowy "grzebień" na szklanki. Ogólnie gdyby nie gówniane plastiki, nie byłoby problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 u mnie kołnierz w srodku zaszedł kamieniem i właczała sie funkcja odcinajaca dopływ wody...kołnierz został zdemontowany wymoczony srodek w occie i zelu na kamień...i zmywarka działa dalej. No ale i tak rozgladam sie za nowa..moja chodzi juz ponad 12 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts