mmr 14.09.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Witam , czy można przedłużyć pręty zbrojeniowe fi 20? jeśli tak to w jaki sposób?mam do zrobienia podciag o długosci 5,65 , a drut zbrojeniowy fi20 mam 4,5 długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.09.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zasadniczo pręty można przedłużać tylko wykonuje się to w strefach ściskanych. Jeżeli Twoje pytanie dotyczy prętów dolnych to raczej nie przedłużysz tego. Tu trzeba by znać dokładny przebieg momentu i wytężenie prętów wtedy można próbować to łączyć. Tak w ślepo odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmr 14.09.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 dzięki za odpowiedzmogłam wczesniej porzadnie analizowac projekt , a tak zostana odpady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.09.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Pręty można zamieniać fi20 to jak na domek ogromne zbrojenie. Może zamień to np na 16 oczywiście tak aby powierzchnia sie zgadzała - każdy kierownik potrafi to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts