Fugas 08.07.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Jesli mozecie polecic dobrego i niedrogiego parkieciarza do parkietu i mozaiki w Warszawie to bede bardzo wdzieczny - dziecko w drodze a ja nie mam dla niego domu )) Lacznie mam do polozenia okolo 100m. Pozdrawiam Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 12.07.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Niejaki Pan Mieczysław tel. 502-162-651 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 12.07.2004 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Witaj Fugas Jak tam prace na poddaszu się posuwają? Kończą już? Muszę przyjechać pogadać z nimi. Nie za wcześnie jeszcze na parkiet? Wiem, że Cię dzidzi pili, ale jeszcze się zastanów. Mam kontakt do jednego fachowca, ale nie wiem czy jest tani. Dobry na pewno Widziałem jego pracę w domu jednego z szefów Orlenu. p. Paweł Czaplak, tel. 501779847 P.S.Czy mogę podać do wiadomości Forumowiczów dane ekipy, która tak spierniczyła zabudowę Twojego poddasza. Oni ogłaszają się na Forum, wiec może warto uprzedzić innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.07.2004 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Ja nie mam nic przeciwko zeby ich zareklamowac:)) Co do płyt koncza ale jeszcze tydzien amozetroche dluzej bedziemi robilpare innych rzeczy zabudowe na dole i scianke i Tescia. Ale jestem zadowolony z tego co robi nawet polecam ) po moich przejsciach to chyba wyroznienie. Wlasnie znalazlem parkieciarza maz kolezanki po koledze od plytek i koledze od mebli kuchennych wychodzi na to ze wszystko robia znajomi i moze nie schrzania z uwagi na wstyd. Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 12.07.2004 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Mozesz teraz zrobic zdjecia i pokazac jak ktos poprawil ich robote:))Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi99 02.08.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 wątek stary, ale dla potomnych 506134006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukająca pomocy 31.08.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Polecam bardzo dobrego Parkieciarza Pan Paweł tel. 783-693-600 u mnie pracował z bratem poprostu rewelka, mają chłopaki fach w rekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaT 31.12.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Podbijam temat....Niedługo będę miała do położenia około 40 metrów podłogi - najprawdopodobniej deska dębowa.Możecie polecić ktoś się zna na sprawie i nie spartoli roboty?Może ktoś z Was ostatnio kładł właśnie taką podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adim 18.06.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 I ja się dołączę - kogo polecacie z Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts