msjoy 14.09.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Używam odkurzacza centralnego Vacum. Ostatnio przy rącze nadłamał mi się wąż ssący. Chciałem skrócić węża o te kilkanaście centymetrów ale nie umiem dojść do tego w jaki sposób zdemontować i zamontować na nowo takiej plastikowej nakładki z dwoma metalowymi opaskami. Zaznaczam, że uruchomienie odkurzacza następowało wyłącznikiem umieszczonym w rączce odkurzacza. Nie wiem czy to w miarę klarownie opisałem ale jeśli ktoś chciałby pomóc to mogę zrobić i przesłać zdjęcia jak to wygląda w rzeczywistości. Będę wdzięczny za wskazówki naprawy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 16.09.2015 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Chyba najlepiej, zebys wrzucil zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Walo 28.09.2015 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Witam, wąz skrocisz tylko i wyłacznie wyłamując tą końcówke. Ucinając waż. Poźniej musisz przewiercić dwa małe otwory ponieważ przewód jest zatopiony. Lutujesz przewod na pierścieniach. Szlifujesz żeby nie było zadry. i skrecasz waż - możesz uzyc jakiegoś kleju tak jak to zrobił producent. Pozdrawiam. Ps. prześlij zdjecia to może coś lepiej opisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts