piczipka 15.09.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) Witam, Jestem w posiadaniu działki budowlanej uwzględnionej w MPZP o symbolu M2 (MW). Działka ma 618 mkw, 18x34mb Jest zabudowana domem dwukondygnacyjnym o łącznej powierzchni 183mkw. powierzchnia zabudowy to 124 mkw. Intensywność zabudowy 0,7-1,2 W MPZP nie ma nic wspomniane o wysokości zabudowy i maksymalnej powierzchni zabudowy działki. Chciałbym nadbudować dom na maksymalną możliwą wysokość a w następnym etapie rozbudować go w głąb działki. Pytanie brzmi jak dużo mogę nadbudować istniejący dom? ( o nie więcej niż jedną kondygnację jeśli jest to M2?). Oraz jak dużą powierzchnię mogę dobudować do starego domu oraz czy wysokość tamtej części domu może być wyższa od obecnej( jeśli tak to czy mogą to być 4 kondygnacje? Do okoła stoją bloki 4 piętrowe, moja działka z domem to ta po lewej stronie w środku zdjęcia. W załączniku wyrys. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź. Edytowane 15 Września 2015 przez piczipka za mało info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts