Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dobra chemia budowlana, do ocieplenia domu styropianem?

kazikujazdowski

Recommended Posts

Istnieje. Podział następujący: USA, deczko niżej Zachodnia Europa, długo długo nic i dopiero Polska... Poza tym albo jest dobra chemia albo dobra (niska?) cena...

To może z innej strony nie chciałbym przepłacać, a chciałbym kupić dobry klej do styropianu, tynk, farbę. Czy nic polskiego nie ma na rynku co trzyma jakość? wierzyć się nie chcę.

• 1 year później...
jeśli chodzi o kleje i zaprawy polskich producentów z wyższej półki to polecam ANSTERM

Hahahah user swiezy z radomia, firma polecana z Radomia....

Najlepsza chemia... prosze Cie...

Przyjedz do mnie, wez ze soba najlepszego technika od etics jakiego masz w firmie, przygotuj sie do rozmowy.

Jezeli odpowiesz na zadane przeze mnie pytania i nie zagniote Cie i sie nie wylozysz na moich pytaniach - podpisuje z Toba umowe i robimy 500k netto w 1 roku.

Jezeli jednak sie wylozysz jak 99% producentcikow szajsu.... plyn dalej i pisz glupoty jako jednopostowiec na forum.

Kilku juz takich u mnie bylo....

Niestety poki co overall jest taki ze scigacie Dryvit STO, Caparol, jestescie daleko z tylu z wiedza...

jeden z "waszej polki" producencikow powiedzial mi kiedys przez telefon ze cytat

"mamy chemie taka sama jak Caparol, tylko ze tansza"

Zaprosilem go tak jak Ciebie, poprosilem zeby sie przygotowal do rozmowy.

Zadalem mu 6 pytan... na 5 nie znal odpowiedzi.

Jezeli jestes otwarty na taki challenge - zapraszam i powaznie - chetnie zrobie z Toba 500k netto w pierwszym roku, tylko pokaz ze nie jestes jak ta reszta.