defaultUser 16.09.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Szanowni Państwo! Na początku chciałbym się przywitać - jest to mój pierwszy post na forum. Przeglądam Waszą twórczość od kilku lat, ale dopiero dziś trafiłem na problem, który potrzebuje odpowiedzi - właśnie tutaj. Otóż mam możliwość przygarnięcia przedmiotu, w ilości kilku sztuk, którego zdjęcia zamieszczam w niniejszym poście. Nie mam pojęcia co to dokładnie jest - zapewne jakiś element służący do instalacji, być może elektrycznej. Prosiłbym o podanie poprawnej nazwy tego przedmiotu i do czego można go użyć przy budowie domu. Przedmiot zaintrygował mnie głównie swoim dizajnem, a jako, że zajmuję się teorią projektowania, to zwrócił na siebie moją uwagę Gdyby się okazało, że jest to coś przydatnego do budowy domu, to przygarnę te przedmioty. Jeśli nie, to zostaną one tam gdzie aktualnie się znajdują (tj. poczekalania do recyklingu). W każdym bądź razie jedną sztukę zachowam dla siebie jako przykład ciekawego wzornictwa. Gdybym nie trafił tym tematem w odpowiedni dział, to proszę moderatora, o przeniesienie go do działu odpowiedniego. Dziękuję i pozdrawiam, K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 17.09.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 A to jest ze styropianu? Tak wygląda. Jak tak to pewnie zabezpieczało to jakiś przedmiot w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
defaultUser 17.09.2015 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Jest to wykonane z metalu i raczej na bank nie służy do zabezpieczenia przedmiotów Znalazłem to na wielkiej budowie - jest do wyrzucenia. Strzelam, że służy to do montażu jakich rurek, być może z kablami. Najbardziej chodzi mi o nazwę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 24.09.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Obstawiam w ciemno podpory montażowe jakiegoś systemu grzejników. Te konkretne służyły do montażu grzejnika do posadzki, grzejniki wieszano zaś na wieszakach na ścianie, stąd podpory się zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts