piter1324 17.09.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Witam jestem zielony w tym temacie więc proszę o pomoc. Czy do zabudowy rur CO potrzebna jest zielona płyta GK czy wystarczy zwykła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 17.09.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Zwykła wystarczy, chyba ze Ci rury przeciekaja, to i zielona nie pomoze : ) Pamietaj zeby na rury nalozyc otuline, sprawdz jaka masz srednice rury i kup odpowiednia, zazwyczaj trzeba ciut wieksza niz srednica rury zeby ladnie nachodzila, Ty jak juz masz rury to bedziesz ja musial przeciac i nalozyc, najlepiej sklej szczeline na otulinie jeszcze szara tasma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter1324 19.09.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Zwykła wystarczy, chyba ze Ci rury przeciekaja, to i zielona nie pomoze : ) Pamietaj zeby na rury nalozyc otuline, sprawdz jaka masz srednice rury i kup odpowiednia, zazwyczaj trzeba ciut wieksza niz srednica rury zeby ladnie nachodzila, Ty jak juz masz rury to bedziesz ja musial przeciac i nalozyc, najlepiej sklej szczeline na otulinie jeszcze szara tasma. Dzięki za odpowiedż a do rurek z wodą też moge ich użyć po w jednym miejscu są obok rur CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 19.09.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Ale czego uzyc? Otulina/izolacja powinno byc na kazdej rurce. A zwykla plyte mozesz uzyc smialo i na rury CO i z woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts