piotrek0m 23.09.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ja stawiałem tak z 5 cm od granicy - tak, żeby cały kołek graniczny został na zewnątrz. Zrobiłem tak samo - te 5 cm ziemi to żadna strata, sąsiad pietruszki tam nie posadzi, a jak jego dzieci zaczną kopać piłką w płot, to zawsze można słuszną uwagę zgłosić,niech postawi swój płot do kopania .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 23.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Zrobiłem tak samo - te 5 cm ziemi to żadna strata, sąsiad pietruszki tam nie posadzi, a jak jego dzieci zaczną kopać piłką w płot, to zawsze można słuszną uwagę zgłosić,niech postawi swój płot do kopania .... Ja w sumie miałem mailową zgodę od sąsiada, żeby płot przebiegał dokładnie w granicy, ale jak przyjechała ekipa to kazałem kopać tak, żeby nie ruszyć słupków granicznych i w ten sposób się cofnąłem o te 3-5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts