kspan 08.07.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 czy ktoś ma kredyt budowlany (hipoteczny) w mBANKU? proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mialek 09.07.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 No wlasnie. jakie sa Wasze opinie o mBanku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madh 11.07.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 jeżeli jesteś zainteresowany tym aby posłuchać o mojej drodze przez mękę z Miernym Bankiem to napisz na priva - powiem w skrócie .... jest to bank nieodpowiedzialnych , niekompetentnych ludzi . Mimo tego że moich 2 znajomych miało przeboje z miernym bankiem ja zaryzykowałem i zamiast czekac 4 dni na finalizację kredytu zgodnie z procedurą mVIP czekam już 40 dni (dokładnie dziś) podobno w poniedziałek mam podpisywać umowę ...... ODRADZAM - gdyż nie tak się postepuje z klientem który w innym banku ma zdolnośc kredytową na 260.000 i daje w zastaw kredytu 60.000 zabezpieczenie w wysokości 400.000 .... No wlasnie. jakie sa Wasze opinie o mBanku ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caleb 12.07.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 marnyBanka tak poważnie to nie polecamnie wszystko złoto co się świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordo 12.07.2004 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Napisz coś więcej. Dlaczego nie polecasz ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts