karolinka478 18.09.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 (edytowane) Cześć Wam, jestem w trakcie remontu mojego salonu. Aktualnie mam panele w salonie, lecz już bardzo widać na nich ślady użytkowania. Tym razem wymarzyłam sobie aby mieć płytki lecz aby miały bardzo wysoki połysk. Ostatnio przeglądałam i natrafiłam się na https://sklep.paradyz.com/produkt/agat-naturale-gres-szkl-rekt-lappato-59-8x59-8-59-8x59-8/3314. Bardzo mi się spodobały. Co o nich sądzicie? A może ktoś z Was ma je w salonie? Pozdrawiam :) Edytowane 18 Września 2015 przez karolinka478 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniecha_a 25.09.2015 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ja mam płytki ceramiczne w kuchni i przedpokoju oraz dwa psy, które po nich grasują. Od 8 lat nic mi się nie odłupało ani nie uszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts