szzc 18.09.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Dzień dobry wszystkim!! Normalnie mozaika sprzedawana jest w arkuszach, przyklejona na siatce. Mój problem polega na tym, iż stałem się posiadaczem dużej ilości płytek (2cm x 2cm w przybliżeniu ) do mozaiki, natomiast chciałbym to ułożyć na początek na siatce a dopiero później na ścianie. Chodzi mi o sposób przyklejenia tych płytek na siatce. Wiem , że sprzedają siatkę samoprzylepną do spoinowania płyt gk ale domyślam się, że ten klej tego może nie utrzymać. Czy ktoś z szanownych Państwa miałby jakiś pomysł bądź doświadczenie z podobnym tematem? Pozdrawiam serdeczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerzy hajkowski 28.09.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 polecam ci inny sposob,uloz plytki tak jak maja byc ulozone i z gory naklej cienki papier pakowy .ale mocny, posmarowany klejem PVA (VIKOL) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 04.10.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 No jestem ciekawa jak Ci to wyszło, jakbyś miał konkretne wskazówki po realizacji to daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 05.10.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Równiez bardzo ciekawi mnie efekt końcowy, więc dołączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts