Rana94 18.09.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Witam. Pewnie zaskoczy was moja niewiedza, ale co tam. Dopiero co się wprowadziłem i zauważyłem, że przecieka mi zlew. Okazało się, że brakuję mi jednej części syfonu jak widać na zdjęciu. Jak się nazywa ta część i czy dam radę kupić ją w sklepie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 18.09.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 [ATTACH=CONFIG]331011[/ATTACH] Witam. Pewnie zaskoczy was moja niewiedza, ale co tam. Dopiero co się wprowadziłem i zauważyłem, że przecieka mi zlew. Okazało się, że brakuję mi jednej części syfonu jak widać na zdjęciu. Jak się nazywa ta część i czy dam radę kupić ją w sklepie? Z góry dziękuję za odpowiedź. No widać ktoś czyścił ale w przeciekanie nie wierzę, to musi być potop. Zatem : poszukaj w pobliżu coś jak plastikowy kubek , nakrętka/kubek do termosu. Jak nie ma to Zdemontuj tooto co zostało z gwintem do tej części brakującej a służącej do gromadzenia tego co się w niej gromadzi, a że staroświecko wygląda zanieś do odpowiedniego sklepu. a może jeśli prowadzą sprzedaż części to ci do tego dokręca brakujące toto. No jeśli nie .....:Dto kup cały nowy zestaw. Zapoznaj się z:http://tv.muratordom.pl/zrob-sam/majsterkowanie/montaz-syfonu-zlewozmywaka,386/ Powodzenia w trudzie hydraulika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 19.09.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Kup nowy kompletny syfon. Samego odstojnika (kubeczka) raczej nie kupisz. P.S.Coś tu jest kombinowane - syfony do zlewu mają średnicę fi 50mm - Ty masz fi32mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts