Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przeciekający zlew

Rana94

Recommended Posts

WP_20150918_13_51_07_Pro.jpg

Witam. Pewnie zaskoczy was moja niewiedza, ale co tam. Dopiero co się wprowadziłem i zauważyłem, że przecieka mi zlew. Okazało się, że brakuję mi jednej części syfonu jak widać na zdjęciu. Jak się nazywa ta część i czy dam radę kupić ją w sklepie?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

[ATTACH=CONFIG]331011[/ATTACH]

Witam. Pewnie zaskoczy was moja niewiedza, ale co tam. Dopiero co się wprowadziłem i zauważyłem, że przecieka mi zlew. Okazało się, że brakuję mi jednej części syfonu jak widać na zdjęciu. Jak się nazywa ta część i czy dam radę kupić ją w sklepie?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

No widać ktoś czyścił :lol2: ale w przeciekanie nie wierzę, to musi być potop. Zatem : poszukaj w pobliżu coś jak plastikowy kubek , nakrętka/kubek do termosu.

Jak nie ma to

Zdemontuj tooto co zostało z gwintem do tej części brakującej a służącej do gromadzenia tego co się w niej gromadzi, a że staroświecko wygląda zanieś do odpowiedniego sklepu. a może jeśli prowadzą sprzedaż części to ci do tego dokręca brakujące toto.

No jeśli nie .....:Dto kup cały nowy zestaw.

Zapoznaj się z:http://tv.muratordom.pl/zrob-sam/majsterkowanie/montaz-syfonu-zlewozmywaka,386/

Powodzenia w trudzie hydraulika:D