apiro 19.09.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Jestem właścicielem lokalu mieszkalnego, w którym nie ma odpływu kanalizacyjnego (ścieków). Czy przypadkiem nie ma takiego przepisu, że to zarządca ma obowiązek zapewnić mi takie media? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 19.09.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 A na korytarzu/ przy budynku nie ma czasem toalet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apiro 19.09.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Na korytarzu jest toaleta, ma to jakieś znaczenie? W mieszkaniu jest doprowadzona woda ale nie ma odpływu kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.09.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Jestem właścicielem lokalu mieszkalnego, w którym nie ma odpływu kanalizacyjnego (ścieków). Czy przypadkiem nie ma takiego przepisu, że to zarządca ma obowiązek zapewnić mi takie media? Możesz napisać co to za budynek, zanim zaczniesz szukać hakow na kogoś. Nie ma kanalizy to chyba stare budownictwo, skoro masz to mieszkanie to go kopiłeś dostałeś czy jak tam wiec widzialeś że tego nie ma. Opisz coś więcej na temat lokalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apiro 19.09.2015 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Komienica raczej 100 letnia. Odziedziczylem mieszkanie w spadku, spadkodawca kupił to mieszkanie gdzie nie bylo tej kanalizacyji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gnago 19.09.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Na korytarzu jest toaleta, ma to jakieś znaczenie? W mieszkaniu jest doprowadzona woda ale nie ma odpływu kanalizacji To znaczy drogi Watsonie że masz kanalizację w korytarzu!!! W tymże wychodku i teraz biegusiem załatwić biurwokrację , fachowca. Niechże zadecydują gdzie łatwiej będzie się kibelkowi podpiąć do pionu toalety publiczno prywatnej, czy do obecnej w domu wodnej. EEee mam nadzieję że wody pozbywasz się nowocześnie dziurą w zlewie . Nie wylewając z miski na ulicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts