monach 19.09.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Koledzy Pomocy! Na dachu jest folia dachowa i są powstawiane okna. W poniedziałek będzie układana dachówka. Dzisiaj troszkę popadało i zauważyłem że jedno okno przecieka. Czy to normalne, czy coś jest nie tak? Problem zniknie po ułożeniu dachówki? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszko 19.09.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Koledzy Pomocy! Na dachu jest folia dachowa i są powstawiane okna. W poniedziałek będzie układana dachówka. Dzisiaj troszkę popadało i zauważyłem że jedno okno przecieka. Czy to normalne, czy coś jest nie tak? Problem zniknie po ułożeniu dachówki? Z góry dzięki za odpowiedź. Ma być szczelne przed położeniem dachówki. Niech majstry przejrzą membranę,kołnierze okna i naprawią feler.Ja tego wymagałem podczas roboty,było źle to ściągali dachówki i poprawiali,za coś się płaci w końcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 19.09.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Komin.kosze itd. też mają być szczelne przed dachówką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doradca VELUX 23.09.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Koledzy Pomocy! Na dachu jest folia dachowa i są powstawiane okna. W poniedziałek będzie układana dachówka. Dzisiaj troszkę popadało i zauważyłem że jedno okno przecieka. Czy to normalne, czy coś jest nie tak? Problem zniknie po ułożeniu dachówki? Z góry dzięki za odpowiedź. Witaj monach, Niestety nie piszesz jakie masz okna dachowe, ale wypowiadając się w temacie okien VELUX to zawsze warto skontaktować się z działem obsługi klienta 22 33 77 000 lub z wybranym doradcą technicznym, który udzieli fachowej porady w przypadku ewentualnych problemów z oknami: http://www.velux.pl/dla-klienta/zanim-kupisz/doradcy-techniczni Przeciek nie powinien mieć miejsca i jak najszybciej trzeba poprawić montaż i zabezpieczyć okno przed penetracją wody, ponieważ długotrwały spowoduje uszkodzenia elementów drewnianych okien. Pozdrawiam, Paweł Doradca VELUX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superportable 23.09.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 jak masz gosci od veluxa którzy chcą pomóc to uderzaj do nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat-majo2.pl 23.09.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Dokładnie. Najlepiej korzystać z rad specjalistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 23.09.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Tylko,że tu nie chodzi o przeciek okna (wadę fabryczną)jak to było kiedyś w oknach okpola tylko o przeciek na połączeniu krycia wstępnego z oknem jak się domyślam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 23.09.2015 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Dokładnie, coś źle była podwinięta folia, już poprawione. Okna z innej firmy niż Velux. Dzięki za pomoc. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts