Brysia8 19.09.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Powitać,podpowiedzcie proszę, jak zejść z kosztów przy takiej bramie?Zaplanowana jest brama o wymiarach 500x220cm Garaż nie jest połączony z domem, nie będzie ogrzewany. Wszystkie bramy które widziałam są zachwalane przez sprzedawców jako super ciepłe ze specjalnymi wkładkami / wypełnieniami które nie pozwolą uciec ciepłu na zewnątrz a ich koszt to od 5 tys w górę. Da radę znaleźć coś taniej?Interesuje nie brama rolowana/ segmentowa z automatyką. Chciałam uniknąć uchylnej, jednak jak nie znajdziemy nic sensowniejszego cenowo to rozważę i taką opcję.Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 19.09.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 zmienić na dwie - mniej kłopotów, ewentualne koszty wymiany uszkodzonego panela mniejszeA jak się nie da to pogodzić się z faktem że tyle to kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 20.09.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 5 tyś to tanio jak na brame segmentowa. Jak musisz to poszukaj slusarza który zrobi rozwierna. Taniej bedzie, ale czy posłuży wystarczajaco dlugo to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts