Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co jest nie tak z tym projektem domu, czy jest naprawde taki brzydki?

jules

Recommended Posts

Po wielu tygodniach rozmyslań dom czy mieszkanie, staneło w koncu na domu. Szkopuł w tym, ze mamy bardzo wąską i małą działkę (17x27), a chcemy mieć dwustanowiskowy garaż. Musi byc zatem dom podpiwniczony. Jedyny taki gotowy to dom z ponizszego linku, wnętrze odpowiada nam calkowicie, wjazd na dzialkę jest od wschodu, dla mnie nawet wyglad jest ok, bo nie to jest dla mnie najwazniejsze, ale pan mąż narzeka , że ten dom z zewnatrz to paskudek, okropny i on takiego nie chce, żeby rysować indywidualny. Tylko ja zastanawiam się czy da sie wyrysować cos ładniejszego z podniesionym wyzej podpiwniczeniem, czy moze da sie jakos urozmaicic tę bryłę, dac jakies ozdobniki, balkon coby mąz ten projekt zaakceptował, czy rzeczywiscie nic się nie da zrobic. Macie moze jakies pomysly, z góry dziekuję.

http://projekty.muratordom.pl/projekt_laczacy-podpiwniczony,2462,0%2C0.htm?c=55&kdg=4&kdg=6&wsk_1=&gd=&pz_1=&pz_0=&k_1=&k_0=&web_0=&wsk_0=&web_1=&wo_0=&br=1&br=3&knd_1=&knd_0=&p_0=&p_1=&a=&c=55&g=1&g=2&wk_1=&wk_0=&q=%C5%81%C4%85cz%C4%85cy+%28podpiwniczony%29&wef_0=&wef_1=&t=1&wo_1=&v=1&sd=18