AnnaWiśniewska 20.09.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witam, proszę o rady jak mam urządzić kuchnię, tj rozmieścić w niej przede wszystkim lodówkę, zlew, piekarnik i kuchnię tak, aby było mi wygodnie. Poniżej wklejam projekt mojej kuchni w której będzie także wyspa spełniająca wyłącznie funkcję blatu do krojenia i siedzenia przy nim ( taki stolik dla 4 osób]. Pierwsze drzwi po lewej są do spiżarni, drugie na korytarz. Następne drzwi są do salonu. Okna na prawej ścianie nie będzie. Zlew i zmywarkę raczej umieszczę w okolicach okien. Architekt chce, abym kuchnię zrobiła na lewej ścianie, ale nie jestem przekonana czy to jest dobry pomysł. Bardzo Was proszę o pomoc, gdyż jest to moja pierwsza w życiu kuchnia, którą mam urządzić a jestem totalnie w tym zielona. Wiem tylko, że chcę ją zrobić w starym stylu, zbliżonym do rustykalnego. Z góry dziękuję za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 20.09.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed19fd00009c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaWiśniewska 21.09.2015 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Dziękuję za pomoc Tak mi się właśnie wydawało, że kuchnia na lewej ścianie to będzie zły pomysł, gdyż jest tam za mało miejsca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts