kamil2k3 20.09.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Witam chciałbym dowiedzieć się czy dużym błędem będzie oklejenie ściany w sposób 1 jak na załączonym obrazku. Wiem , że docelowo powinno to wyglądać jak na 2 przykładzie, ale zamiast generować odpad może lepiej podnieść ten styropian nieco wyżej akurat tak by mi pasowało i nie musiał bym docinać i doklejać więcej u góry. Skoro mówią że można ocieplić do poziomu gruntu to jak odpuszczę ostatnie ~10cm od ławy chyba nie będzie wielkiej tragedii prawda? Przy okazji jaki styro polecicie na findament ? Myślę o EPS 100 hydro stop czy brać jakiś od termoograniki - fundament ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 25.09.2015 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ktoś coś doradzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 25.09.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Zrób tak żeby ocieplić -1m pod poziom gruntu. To średnia głębokość przemarzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ik_KT 30.09.2015 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Załączam schemat prawidłowego ocieplenia - Edytowane 16 Października 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts