guushiddink 20.09.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Panowie potrzebuje pilnej pomocy.Mam lodówkę Mastercooka. Potrzebuje takie plastikowe cusie do podtrzymywania półki, bo mi się to połamałoFotka - http://bankfotek.pl/image/1935580.jpegPo pierwsze - wie ktoś jak to się fachowo nazywa, żebym mógł po necie poszukać?Po drugie, gdzie takiego czegoś szukać. To niestety Mastercook jak już pisałem, także szukaj wiatru w polu jeśli chodzi serwis.A może ma ktoś pomysł jak to zastąpić? Może jakiś magik od plastiku mógłby to zrobić na zamówienie?Modelu lodówki nie pamiętam, jak trzeba to ustalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydx 01.01.2016 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 "Szyny" a może "prowadnice"... może by na jakimś elektrotechnicznym forum raczej spróbować, bo tu z ekspertami od lodówek wcale może nie być tak łatwo :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 02.01.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na Allegro jest tego trochę np. teraz idzie aukcja nr 5739315132. Jeżeli jeszcze aktualnie potrzebujesz to śmigaj. Nie wiem jak przeoczyłem wcześniej ten post bo niedawno złomowałem sprzęt z półkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts