pwtelkom 21.09.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich .Jestem na tym forum nowy , szukam informacji rad itd...od czego zacząć co wybrac .. A wiec kupiłem mala działeczkę na rod zloty stok w suchym lesie .Wymiary działeczki to 12m szeroka 34m dluga.doprowadzona woda miejska i prad i małe szambo, jest tam mala stara altanka z płyty obornickiej i szopka.chce jeszcze przed zima rozebrać .Na wiosnę planuje zbudować maly domeczek letniskowy z ogrzewaniem na chłodniejsze dni.z tego co sie dopytywalem musze zachowac odleglosc od sasiada 3m no i wymiary maksymalne dla budynkow na rod i wstepny projekt zarys budowy przedstawic w zarzadzie rod domki drewniane do mnie jakoś nie przemawiają oglądałem kilka i wszystkie z cieniutkich klapek a poza tym drogie,wybór padnie chyba na siporex teren uprzątnę, kibelek właśnie zbijam ,elektryke ogarne sam,i teraz co dalej ?jakies rady sugestie projekty małych domków Edytowane 21 Września 2015 przez pwtelkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts