Arkadly 10.10.2002 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Czy ktoś ma i chciałby pozyczyć (lub wie gdzie są wypozyczalnie takiego sprzętu)kosę spalinową. Kupiłem zarośniętą działkę i muszę ją skosić a zarośla są na tyle wysokie, że zwykła kosiarka nie da rady.A, jeszcze jedno - interesuje mnie wielkopolska a najlepiej Poznań.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 10.10.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Spytaj w wypożyczalni CRAMO. Chyba są w Poznaniu.Ewentualnie pracownicy Zieleni Miejskiej (po południu na fuchę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 a może zwykła kosa ? Nie pożyczona a kupiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 08.07.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 jak w temacie, za ile i jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 08.07.2004 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Tyle gości tnie przy drogach, wystarczy przystanąć i zapytać. Po co się pocić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 08.07.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Tyle gości tnie przy drogach, wystarczy przystanąć i zapytać. Po co się pocić . mam conieco posadzone w tych chaszczach i nie chcę się denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts