PusiaKssawery 11.03.2016 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 W pobliżu mam hurtownię piwa ... Hurtownia piwa??? Jasne, że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 11.03.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Tak. Dzwonią i dzwonią tymi butelkami. Zrobię im za to konkurencję -- mam ambitny plan samemu warzyć piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.03.2016 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 mam ambitny plan samemu warzyć piwo. My też I nie tylko piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 11.03.2016 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Taka hurtownia to wręcz powinna podnosić wartość działki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 11.03.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 My też I nie tylko piwo Wino pędzi m.in. szwagier po sąsiedzku (a że sam nie pije...). Nalewki teściowa. Piwa nikt nie robi, bo to nie takie proste. Ja przypadkiem mam znajomego, który jest browarnikiem, medale zdobywa -- to liczę że będzie dobre piwo. Taka hurtownia to wręcz powinna podnosić wartość działki! Daj spokój, już myślę jak się od tego przesłonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 11.03.2016 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Daj spokój, już myślę jak się od tego przesłonić. Oby nie tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myjk 11.03.2016 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Lubię tu je. PS jak Ci idzie "trąbienie"? Chodzisz na naukę czy samoprzysiad? Ja właśnie katuje Another Day In Paradise na gitarze. No, docelowo to ma brzmieć tak: (ale to dopiero jak wygram talent w totka). Od 15 lat próbuję się nauczyć grać na gitarze i... zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 11.03.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Lubię tu je. PS jak Ci idzie "trąbienie"? Chodzisz na naukę czy samoprzysiad? Ja właśnie katuje Another Day In Paradise na gitarze. No, docelowo to ma brzmieć tak: (ale to dopiero jak wygram talent w totka). Od 15 lat próbuję się nauczyć grać na gitarze i... zawsze coś. Mam przyjaciół którzy umieją grać na instrumentach. Niestety jestem przypuszczalnie jedną z nielicznych osób w historii tego kraju której nawet przy ognisku ludzie mówią aby się zamknęła bo fałszuje. I dlatego znaleźli rozwiązanie - saksofon nie pozwala na jednoczesne śpiewanie. Niestety obecnie brak czasu na instrument ale z tygodnia na tydzien obiecuję sobie powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 11.03.2016 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Z racji małej ilości czasu zajrzałem dzisiaj na moją łąkę dosłownie na 2 minuty.Widok taki:http://images78.fotosik.pl/411/84cdc2dfd16fc271.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 12.03.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Super projekt, podobają mi się taki stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 12.03.2016 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Super projekt, podobają mi się taki stodoły To daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 13.03.2016 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 ba! Są prawie jak wojskowe orkiestry dęte - wszyscy je lubią a ja słuchałam kiedyś sdm ale to były fajne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.03.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Oby nie tuje Oj, to mam podobnie...w moim obecnym ogrodzie mam ogromne tuje w dużej części ogrodzenia (zastaliśmy je tutaj, więc są), wiele osób je podziwia, a ja nie mogę się doczekać, kiedy je pozostawię - to będą nieliczne rośliny, których nie będę żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 13.03.2016 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 a ja słuchałam kiedyś sdm ale to były fajne czasy A ja nadal słucham SDM. I czasy dzięki temu dalej są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 13.03.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 A ja nadal słucham SDM. I czasy dzięki temu dalej są fajne hehe, czasami jak gdzieś sobie przypomnę te melodie to taka nostalgia mnie ogarnia, 35 lat na karku, robię się chyba sentymentalna chociaż czuję jakbym miała stale 25 starość nie radość, młodość nie wieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 13.03.2016 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 h 35 lat na karku, robię się chyba sentymentalna chociaż czuję jakbym miała stale 25 starość nie radość, młodość nie wieczność Piękny wiek! Jeśli był tak cnotliwy jak długi to hoho! A tak poważnie - mam nawet troszkę więcej lat a nie widzę powodu aby nie słuchać poezji śpiewanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nas Troje 13.03.2016 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ależ nie twierdzę, że ze względu na wiek już nie słucham ... Po prostu jakoś tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 13.03.2016 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Ależ nie twierdzę, że ze względu na wiek już nie słucham ... Po prostu jakoś tak ... Przesądy światłoćmiące. A tak w ogóle to gdzie ten Wasz dom ma być budowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 13.03.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Siadam i podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pasqud 13.03.2016 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Siadam i podglądam Kiedy jeszcze nie ma co. Kolejna dziura w ziemi występująca na forum w dziesiątkach egzemplarzy. Ale ta jest najpiękniejsza bo moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts