DrKubus 22.09.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Witam serdecznie, jestem zdecydowany na zakup PC P/W, możecie polecić dobrego dostawcę pomp w Wlkp. Najlepiej jakby w ofercie miał jeszcze panele fotowoltaiczne i pomagał w skorzystaniu z PROSUMENTa (ale mam dzisiaj wymagania:) ). Czy ktoś z okolic Poznania/Wrześni, może doradzić / polecić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 12.11.2015 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Witam, Jeśli rozważasz zakup pompy ciepła powietrze woda - rozważ pompę ciepła vitocal 060-A do ciepłej wody użytkowej. Co więcej, taka pompa może współpracować z systemem fotowoltaicznym poprzez system SG Ready. Jeśli masz konkretne pytania - czekam i chętnie doradzę. Więcej informacji o pompie: http://www.viessmann.pl/pl/budynki-mieszkalne/pompy-ciepla/pompy-ciepla-do-cieplej-wody-uzytkowej/vitocal-060-a.html Zależy mi na PC do cwu i co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.sto1 13.11.2015 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Szukasz jakiegoś konkretnego producenta czy na razie się rozglądasz?Jeśli na Panasa to mogę polecić, instalator z Konina, fotowoltaiki raczej nie robi, co do Prosumenta, wiem że w przeszłości montował.Jeśli chcesz to podam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 13.11.2015 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Młode i doświadczone chłopaki z Oborników zajmują się panasonikami, mam od nich ofertę i w miarę najkorzystniej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 13.11.2015 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Młode i doświadczone chłopaki z Oborników zajmują się panasonikami, mam od nich ofertę i w miarę najkorzystniej wychodzi Podeslij proszę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 14.11.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 PW poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts