mar_mon 22.09.2015 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, Doczekałem się przyłączy woda + kanalizacja. Fachowcy zostawili mi tzw. punkt czerpalny wody na czas budowy. Wystająca na 1 metr rurka z kranikiem. Mam pytanie, czy później ten kranik kiedy nie będzie już potrzebny będzie w jakiś sposób zakopany, usunięty ? Pewnie dla niektórych pytanie banalne ale naprawdę nie wiem. Proszę o podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 23.09.2015 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Miałem tak samo. Kranik wystawał zza studni wodomierzowej. Podczas wykonywania przyłącza docelowego do budynku hydraulik dokopał się do tej rury uciął nadmiar a do pozostałości wykonał podłączenie do budynku... Taki kranik to praktyczna rzecz była na budowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar_mon 23.09.2015 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts