dar_o 22.09.2015 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 WitajcieZamierzam położyć na ścianę z pustaka 15 cm styropianu grafitowego i na to tynk.Wykonawca namawia mnie na silikonowy Caparola, jednak cena skutecznie mnie blokuje. Odradza mi silikatowy tłumacząc jakimiś mikropęknięciami w nim które powodują że nie nadaje się na styropian tylko na wełnę.Ja natomiast mając porównanie silikatowy z Ceresita a Silikonowy z Caparola mam różnicę kilku tysięcy złotych - co jest dla mnie bardzo istotną sprawą na finiszu budowy.Dom przy bocznej dróżce asfaltowej, z dala od wielkich ruchliwych szlaków.Co możecie mi doradzić ? w sumie mam te dwa rozwiązania do dyspozycji na tę chwilę.Z góry dziękuję za sugestie. D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanvip 11.11.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Ja mam silikat na styropian 20 dany , czy będzie pękać nie wiem ale wydaje mi się ze od tego jest siatka i klej żeby nie pękało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts