dess 23.09.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Cześć, moja łazieneczka wygląda tak: W miejscu oznaczonym na zielono chciałbym wstawić ściankę, do której później można by z jednej strony zamontować drzwi prysznica (ciemny niebieski), a z drugiej dwie półki i szafkę nad pralką. Wysokość łazienki to 270 cm, a na szerokość ta ścianka miałaby ~80 cm. Chciałbym mieć prysznic 80 x 120 cm, a że łazienka nie jest za szeroka to zastanawiam się jak gruba musi być ta ścianka działowa, aby wytrzymała opisane zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domanvip 11.11.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Ja mam z ytonga 10 czy 12 na klej robionego drzwi szklane 80 wiszą , półeczki tez i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts