Wakmen 08.07.2004 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Jak w temacie - odkupię stemple około 200 szt. - Trójmiasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 08.07.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Przejedź sie po budowach i popatrz gdzie już mają strop. Gierga brała stemple ode mnie i mojego sąsiada. Strop ma juz zalany, myslę że za tydzień-dwa będzie miała wolne stemple, a Kielno od Bojana nie jest tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.07.2004 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Wiem o postępach Giergy i potroszeczku liczę na współpracę. W sumie mam jeszcze jedne namiary ale ja potrzebuję za 100 ma ogrodzenie i chyba drugie tyle na strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.07.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Wiem o postępach Giergy i potroszeczku liczę na współpracę. W sumie mam jeszcze jedne namiary ale ja potrzebuję za 100 ma ogrodzenie i chyba drugie tyle na strop. Nieśmiało zauważę, że Gierga brała ode mnie około 200 stempli, a mój sąsiad ma lekko licząc drugie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 15.07.2004 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Wiem o postępach Giergy i potroszeczku liczę na współpracę. W sumie mam jeszcze jedne namiary ale ja potrzebuję za 100 ma ogrodzenie i chyba drugie tyle na strop. Nieśmiało zauważę, że Gierga brała ode mnie około 200 stempli, a mój sąsiad ma lekko licząc drugie tyle. Gierga nie ma już stempli a jak Twój sąsiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts