bolek89 23.09.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam, Mam szybkie pytanie. Przykleiłem listwy przypodłogowe na specjalny klej do paneli drewnianych do ściany jednak po 2 msc poodpadały. Ściana była malowana jednak na dole starałem się zachować ok 2-3cm pasek niedomalowanej powierzchni żeby lepiej trzymało. Jak się okazało na marne. Czytałem jeszcze o 2 metodach. Jednak nie wiem która będzie skuteczniejsza. 1. Pianka poliuretanowa2. Silikon Jeśli macie jakieś doświadczenia z w/w "klejami" to dajcie znać jak u Was z wytrzymałością. Pozdrawiambolek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 23.09.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 My od lat cokoły kleimy na plackach z " wodnego" kleju do parkietu maximus D i nigdy nic sie nie dzialo - jest to dla nas sprawdzony sposób bo wczesniej jak używaliśmy klejów w tubach to listwy odpadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembi 23.09.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 A nie brałeś pod uwagę mechanicznego montażu do ściany za pomocą wkrętów?Ja tak mam i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek89 23.09.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Ten maximus sprzedawany jest tylko w duzych opakowaniach? Mam 12m listwy do przyklejenia. Wiercenia i kolkow chcialbym uniknac. Zaracam na cos takiego uwage a wg mnie malo estetycznie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 24.09.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 My kleiliśmy MAMUT glue w czarno złotym opakowaniu, bardzo mocny - spisał się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolek89 28.08.2016 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 My kleiliśmy MAMUT glue w czarno złotym opakowaniu, bardzo mocny - spisał się super Od prawie roku się trzymają i nie wyglądają żeby chciały odejść. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stynia 29.08.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Super, ja także mam jedną notorycznie odstającą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts