PhantomHaze 24.09.2015 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Witam. Potrzebuje najlepszych propozycji samego piekarnika do zabudowy w cenie najlepiej 1300, ale jest mozliwosc max do 1400 (jesli jest tego warta) Wyglad nowoczesny, kolory bialo/srebrno-czarny. Miejsce na 2 blachu + siatke. Energooszczedna w dodatku z dobrymi funkcjami. Glownie bedzie slozyc do pieczenia szerokiej masci rzeczy. Co propoujecie ? W internecie jest masa rzeczy tego typu i mam metlik w glowie... (Bo ani troche sie na tym nie znam...) Bede wdzieczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara01 09.02.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Mi się bardzo podobają wizualnie piekarniki Amiki te z nowoczesnej linii IN, niestety nie wiem jak one wypadają w praktyce, ktoś juz moze je testował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nassw 11.02.2016 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 A możecie mi powiedzieć, czy taki piekarnik np Amica gdy zostanie wykorzystany do użytku w barze - to czy działa na niego "standardowa" gwarancja? W sensie gdyby coś się zepsuło, to czy producent może odmówić gwarancji twierdząc, że został wykorzystany niezgodnie z przeznaczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian667 14.02.2016 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witam. Jeżeli kupisz na fakturę na firmę to możesz zapomnieć o gwarancji (ew. 12 m-c), jeżeli na paragon to możesz udawać, że używasz go prywatnie. Amica nie polecam, mam model ebi 8562, duże problemy z czyszczeniem, przypala często np. ciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts