Abiczek 25.09.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Sprawa pilna: odkupię komplet (lub dwa) sztućców z serii IKEA DATA: - noże+widelce+łyżki+łyżeczki ----> 1-2 kpl. - długie łyżeczki deserowe -----> 1-2 kpl. - widelczyki deserowe -------> 1-2 kpl. W załączeniu zdjęcia o jaką serię (i komplety) chodzi. Proszę o kontakt na priv. Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himalaya 05.04.2018 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Informuję, że dawniej tutaj było moje ogłoszenie o tym, że mam IKEA DATA sztućce mało używane do sprzedania i regularnie otrzymywałem zapytania Więc jeśli komuś leżą takie sztućce - wrzućcie gdzieś ogłoszenie! Edytowane 4 Października 2018 przez himalaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olimpia74 29.12.2018 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Himalaya chętnie odkupię. Proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts