rustin 25.09.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Następny etap prac na budowie to tynki wewnętrzne a po nich posadzki.Czy tynkować ściany kolankowe i do nich się dociągnie płyty kg ze skosów czy nie tynkować i dać w całości na poddaszu kg ?Czy nie będzie problemu z połączeniem aby nie rzucało się bardzo w oczy ? Jeżeli by szedł kg to nie ma sensu pchać się w koszta i tynkować prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 26.09.2015 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Panowie nikt nie podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 26.09.2015 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Ja tynkowałem. Polaczenie kg ze ścianą kolanową uszczelniłem akrylem. Na razie nic nie pęka. Grunt to użyć sztywny, mocny materiał na zabudowę.W celu usztywnienia konstrukcji przykręciłem podwójne kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts