bobbbudowniczy 28.09.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Liczę że pomożecie mi w następującej sprawie, remontuję łazienkę, ponieważ dom jest dosyć stary wyszedł mi problem z podłogą. Będzie kładziony gres, niestety podłoga jest dosyć nierówna - między jej lewym końcem a prawym jest mniej więcej różnica poziomów około 2 cm. Dodatkowo na całej powierzchni występują małe garby (źle zrównana wylewka 1-2 mm). Dodam, że łazienka jest dosyć mała, długa na 2 m szeroka na metr. Moje pytanie: Czy mogę zrównać to jastrychem betonowym ale wtedy jego warstwa będzie niewielka (max do 2 cm, nie popęka?) czy po prostu położyć na to gres i wypoziomować nakładając więcej kleju? Żaden ze mnie budowniczy, robię to po raz pierwszy, także proszę o pomoc Dzięki! BOB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 28.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2015 Nie znam sie na wylewkach samopoziomujących ale moze byla by lepsza? Choc jestrych pewnie nie gorszy, ja bym to bardzo dobrze odkurzył, potem bardzo dobrze zagruntował, nie rozcienczonym gruntem z woda tylko normalnym, i dal tao wylewke i cos w niej zatopil, moze byc nawet siatka taka jak do elewacji, ewentualnie z wiekszymi oczkami, albo kup siatke stalowa, taki element kosztuje z 6zł dotnij i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts