Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdjęcia ze Spotkania Forum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

@Malka - Szczerze mówiąc nie wiem, co jest nie tak, z tymi twoimi linkami, za pierwszym razem zamiast linka do zdjęcia była jakaś sieczka przypadkowych znaków (widać to, jak się wyedytuje post, link powinien wyglądać tak (bez apostrofów przy URL):

['URL=http://jakaśstronawww.com.pl]Opis strony[/'URL]

za drugim razem coś zepsuło tylko niektóre znaki w linku, sam link do strony wygląda w twoim linku tak:

['url]http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.comlhphoto_zj3cqsfHJsaj0J2NGgIhdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink[/'url]

wygląda to tak, jakby jakieś problemy z kodowaniem na stronie w twojej przeglądarce były, ale nie znam się na tyle, żeby stwierdzić, co się dzieje. Wątek śledzę, będę poprawiał, Ty rób podpisy :) (znaczy, bardzo prosimy)

A co do galerii "firmowej" - żeby ją obejrzeć, trzeba wyłączyć adblocka, po jego wyłączeniu zaś jest się atakowanym milionem reklam, mi za pierwszym podejściem też sie nie udało, bo jakies "badanie opinii internautów" mi na całą stronę wylazło, a jak udało mi się to wreszcie zabić, to i galeria się pokazała jako zamknięta, musiałem wejść jeszcze raz. Jaki komunikat Ci się pojawia?

Edytowane przez Jarek.P

Tak zróbmy :) Niech no tylko jeszcze ktoś się przyzna do swojego "ryja", ja podpiszę, Ty wrzucisz i wszyscy będą zadowoleni.

Zdjęcia obejrzałam, zaznaczając pokaz slajdów , w innym wypadku włącza się komunikat "wyłącz adblocka lub (inny program) by oglądać zdjęcia.

Tak zróbmy :) Niech no tylko jeszcze ktoś się przyzna do swojego "ryja", ja podpiszę, Ty wrzucisz i wszyscy będą zadowoleni.

Zdjęcia obejrzałam, zaznaczając pokaz slajdów , w innym wypadku włącza się komunikat "wyłącz adblocka lub (inny program) by oglądać zdjęcia.

Hej

A dlaczego tak mało jest zidentyfikowanych uczestników?

Może pomogę odrobinę dla rozruchu:

- Pani z córką w centralnym miejscu, obok Wu to Sheila,

- Pan obok w okularach to jej mąż- nie pamiętam nicka

- uśmiechnięty gentleman za anSi to finlandia

Przeglądam zdjęcia w Galerii Redakcji i ....tylu osób nie poznałam i nawet nie wiem kto to?

Ktoś pomoże ....może wg. numerów zdjęć...plisssssssssssss

Słońce moje :) otwierasz link, na górze masz lupkę- klikasz na nią i w lewym rogu pokazuje Ci się miniaturka zdjęcia z suwakiem. Przesuwasz tą białą kreseczkę w prawo masz tak powiększone, że kolor oczu forumowiczów zobaczysz :)

W miniaturce masz białą ramkę - poruszając nią (najedź myszą), wybierasz fragment fotki, który chcesz powiększyć

Edytowane przez malka

dodam, że mężczyzna między jea i daggulką to Greengaz

na prawo od autorusa jest Dr Kubus (piękny biały uśmiech)

za żółtym balonem jestem ja, a ta wyższa Pani jest z redakcji Muratora

Tak samo obok Pana Andrzeja- jest p. Małgorzata z redakcji

łatwo też odnaleźć Panów z Isovera (swetry: oliwkowy i pomarańczowy: to p. Henryk Kwapisz)

jest też z redakcji p. Radosław Murłat ( na końcu, po prawej)

obok Nelly Sza jest jej małżonek i dziecko, z a nimi przedstawiciel Fakro

o rety, chyba łamię właśnie jakąś ustawę...

Na razie może opisze tylko forumowiczów, jeśli dostanę zielone światło opisze również osoby towarzyszące, ok ?

mwie, zerknij - jest ok ? https://picasaweb.google.com/lh/photo/0YEvEB-4pIrUOIAMbMmtsdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink

Edytowane przez malka