TAR 29.09.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 wylacz adblocka i odswiez strone, wszystkie foty sie otworza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Nic nie pomaga, w desperacji odinstalowałam adblocka, a komunikat nadal się pojawia i z oglądania nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.09.2015 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) @Malka - Szczerze mówiąc nie wiem, co jest nie tak, z tymi twoimi linkami, za pierwszym razem zamiast linka do zdjęcia była jakaś sieczka przypadkowych znaków (widać to, jak się wyedytuje post, link powinien wyglądać tak (bez apostrofów przy URL): ['URL=http://jakaśstronawww.com.pl]Opis strony[/'URL] za drugim razem coś zepsuło tylko niektóre znaki w linku, sam link do strony wygląda w twoim linku tak: ['url]http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=https%3A%2F%2Fpicasaweb.google.comlhphoto_zj3cqsfHJsaj0J2NGgIhdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink[/'url] wygląda to tak, jakby jakieś problemy z kodowaniem na stronie w twojej przeglądarce były, ale nie znam się na tyle, żeby stwierdzić, co się dzieje. Wątek śledzę, będę poprawiał, Ty rób podpisy (znaczy, bardzo prosimy) A co do galerii "firmowej" - żeby ją obejrzeć, trzeba wyłączyć adblocka, po jego wyłączeniu zaś jest się atakowanym milionem reklam, mi za pierwszym podejściem też sie nie udało, bo jakies "badanie opinii internautów" mi na całą stronę wylazło, a jak udało mi się to wreszcie zabić, to i galeria się pokazała jako zamknięta, musiałem wejść jeszcze raz. Jaki komunikat Ci się pojawia? Edytowane 30 Września 2015 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Tak zróbmy Niech no tylko jeszcze ktoś się przyzna do swojego "ryja", ja podpiszę, Ty wrzucisz i wszyscy będą zadowoleni. Zdjęcia obejrzałam, zaznaczając pokaz slajdów , w innym wypadku włącza się komunikat "wyłącz adblocka lub (inny program) by oglądać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 30.09.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Tak zróbmy Niech no tylko jeszcze ktoś się przyzna do swojego "ryja", ja podpiszę, Ty wrzucisz i wszyscy będą zadowoleni. Zdjęcia obejrzałam, zaznaczając pokaz slajdów , w innym wypadku włącza się komunikat "wyłącz adblocka lub (inny program) by oglądać zdjęcia. Hej A dlaczego tak mało jest zidentyfikowanych uczestników? Może pomogę odrobinę dla rozruchu: - Pani z córką w centralnym miejscu, obok Wu to Sheila, - Pan obok w okularach to jej mąż- nie pamiętam nicka - uśmiechnięty gentleman za anSi to finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Dzięki Stary czekam na więcej Pytałam wyżej, czy szeroko pojęte "osoby towarzyszące" również podpisywać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.09.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Przeglądam zdjęcia w Galerii Redakcji i ....tylu osób nie poznałam i nawet nie wiem kto to?Ktoś pomoże ....może wg. numerów zdjęć...plisssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Jarek, troszkę uzupełniłam https://picasaweb.google.com/lh/photo/G9PTKMjDOWtvlYLGtqnFPtMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 30.09.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Póki co działa Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Zmieniłam przeglądarkę więc jest nadzieja, że będzie działał. Kto jeszcze da się zidentyfikować ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 nie pomogę bom ślepy krecik z biedą się Malci opisów dopatrzyłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Słońce moje otwierasz link, na górze masz lupkę- klikasz na nią i w lewym rogu pokazuje Ci się miniaturka zdjęcia z suwakiem. Przesuwasz tą białą kreseczkę w prawo masz tak powiększone, że kolor oczu forumowiczów zobaczysz W miniaturce masz białą ramkę - poruszając nią (najedź myszą), wybierasz fragment fotki, który chcesz powiększyć Edytowane 30 Września 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 idę się okopać w płytkach:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 szkoda płytek, jak już bardzo chcesz się okopywać, to oć do mnie, i okop się tak w okolicy mojego przyszłego płotu Wiesz tak na głębokość 80 cm się okopuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.09.2015 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Drodzy Forumowicze, zapraszamy do oglądania: KRONIKA FILMOWA SPOTKANIA FORUM MURATORA 26 września 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 Malcia litości ja i łopata;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwie 30.09.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 dodam, że mężczyzna między jea i daggulką to Greengazna prawo od autorusa jest Dr Kubus (piękny biały uśmiech)za żółtym balonem jestem ja, a ta wyższa Pani jest z redakcji MuratoraTak samo obok Pana Andrzeja- jest p. Małgorzata z redakcjiłatwo też odnaleźć Panów z Isovera (swetry: oliwkowy i pomarańczowy: to p. Henryk Kwapisz)jest też z redakcji p. Radosław Murłat ( na końcu, po prawej)obok Nelly Sza jest jej małżonek i dziecko, z a nimi przedstawiciel Fakroo rety, chyba łamię właśnie jakąś ustawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.09.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Na razie może opisze tylko forumowiczów, jeśli dostanę zielone światło opisze również osoby towarzyszące, ok ? mwie, zerknij - jest ok ? https://picasaweb.google.com/lh/photo/0YEvEB-4pIrUOIAMbMmtsdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink Edytowane 30 Września 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.10.2015 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ale pod nickiem "Redakcja" występuje na forum pan Andrzej Papliński, a on, o ile pamiętam ma zdecydowanie krótsze włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwie 01.10.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 si, zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts