Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Filmy ze Spotkania Forum

Redakcja

Recommended Posts

Wspaniała sprawa, proszę o więcej filmów. Oddam królestwo za film z Tomkiem. Baaaaaaardzo żałuje, że nie mogłem być z Wami, czasami tak się układa w życiu, że się po prostu nie da. Opowieści Bobiczka genialnie :) wiersz Cleo w wykonaniu Toli również :)

pozdrawiam wszystkich, i dinozaury i bocianki :)

maksiu

Maksiu, usprawiedliwiłam Twoją nieobecność. Kary nie będzie.

Mam nadzieję, że miałeś mocno czerwone uszy,

bo krąg dinozaurów wspominał Cię co chwilę, czyli długo i namiętnie.

Wyłącznie dobrze :hug:

dziewczyny ja was sobie zupelnie inaczej wyobrazalam, Tole widzialam na fotkach wczesniej, Nelke tez ale i tak mnie piknelo ogromne podobienstwo do kogos dla mnie bliskiego, Neferka po prostu zaskoczyla (alez ty jestes energiczna laska) a Gosiek taka silna osobowosc, a w wygladzie eteryczna kobietka, drobniutka i delikatna, Ew-ka - tu nie bylo zaskoczenia, od razu poznalam po znaku szczegolnym mimo zmiany koloru wlosow, Ansi i Jetka juz wczesniej znalam to tez zaskoczenia nie bylo.

Opowieści Bobiczka genialnie :)

Strasznie darłem ryja - tak jakbym nie zauważył że jest nagłośnienie i mikrofon..

Poza tym tego Żywca było na stole tak ogromnie bardzo duzo! i jakieś soczki pomarańczowe donosili z wkładką.....

No.

I już

Usprawiedliwiony

:)

dziewczyny ja was sobie zupelnie inaczej wyobrazalam, Tole widzialam na fotkach wczesniej, Nelke tez ale i tak mnie piknelo ogromne podobienstwo do kogos dla mnie bliskiego, Neferka po prostu zaskoczyla (alez ty jestes energiczna laska) a Gosiek taka silna osobowosc, a w wygladzie eteryczna kobietka, drobniutka i delikatna, Ew-ka - tu nie bylo zaskoczenia, od razu poznalam po znaku szczegolnym mimo zmiany koloru wlosow, Ansi i Jetka juz wczesniej znalam to tez zaskoczenia nie bylo.

Kochana, a Ty jesteś dokładnie taka jak sobie Ciebie "mentalnie" wyobraziłam. A nawet fajniejsza :)