Nervous 29.09.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Witam,Chciałbym prosić o wskazówki dotyczące ogrodzenia drewnianego. Planuję wykonać ogrodzenie drewniane z desek pełnych, najlepiej na pióro wpust. Deski układane poziomo, wysokość ogrodzenia 2,5m, słupki co 2m. Do tego podmurówka ok 50cm w ziemi, i niski murek. Moje pytanie brzmi jakich słupków najlepiej użyć? Zastanawiałem się nad profilem stalowym o długośći 4m. Jakiego wymiaru najlepiej użyć do takiego ogrodzenia?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Moje ogrodzenie chyba będzie bardzo zbliżone do Twojego W projekcie mam stalowy profil U 80x30x12, z tym,że u mnie wysokość ogrodzenia ("panel" drewniany) będzie miał jedynie 140 cm wysokości, (200 szerokości). Jeśli masz szkic wrzuć go tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts