dziubek102 29.09.2015 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) Branża przezywa rozkwit albo ma w 4 literach potencjalnych klientów. Tydzień wysyłania maili 1 odpowiedz na 15 firm. a wszystko w okolicach Warszawy.Zastanawiam się po co sa na stronach emaile, telefony (telefon odpowiedz zduna spod warszawy zakrawa o kpine). Potrzebuje postawić kominek i nie ma komu tego zrobić masakra. Edytowane 29 Września 2015 przez dziubek102 Capslock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leonsjo 29.09.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 zdaje się, że w tej branży trafiłeś na szczyt zamówień i usług w roku.prawdopodobnie to jest powodem.Ja poszukuje speca do przepięcia dwóch rur miedzianych i terminy wszędzie minimum- za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 29.09.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 (edytowane) [moderowano] Edytowane 30 Września 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 29.09.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 nie ma co narzekać - robota jest... dużo roboty... momentami aż za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zetski 30.09.2015 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 (edytowane) Ja mogę polecić ekipę z Sochaczewa, a dokładniej z Żelazowej Woli. Nie wiem co prawda jak u nich teraz z terminami. Moim skromnym zdaniem jak najbardziej godni polecenia. Zresztą to nie pierwsza rzecz jaką robili u mnie.Namiary posłałem ma PW. Edytowane 30 Września 2015 przez Zetski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek102 30.09.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2015 nie ma co narzekać - robota jest... dużo roboty... momentami aż za dużo Z punktu widzenia zakładu to zapewne dobrze. Ale z punktu widzenia potencjalnego inwestora już nie tak bardzo. jest kasa jest robota i . Wykańczanie domu bez zrobienia komina podejscia powietrza i dylatacji płyty podłogowej mija się z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts