Nasz Domek 09.07.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 czy ktoś wozi na rowerze takiego brzdąca?..czy to jest bezpieczne?....mam wielką ochotę na przejażdżkę...a może jednak to za wcześnie?...a jeżeli da radę to z przodu? na kierownicy czy z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 09.07.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Ja woziłam starszego synka jak skończył 10 miesięcy, oczywiście w bezpiecznym foteliku, dobrym kasku, dobrze przywiązanego pasami.Po równym terenie, powolutku. Przejażdżki rowerowe uwielbia, do tego stopnia że nawet teraz (2 lata) jest w stanie wytrzymać na rowerze pomimo wrodzonej ruchliwości.Młodsza córka weszła na fotelik jak miała 2 i bała się - nie mogliśmy jej przez dobrych parę miesięcy przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.07.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Tylko nie za długo w pozycji pionowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts